Meld je nu aan en word ook gevonden!
Masseur Heerde gezocht? Hieronder vind je alle aanbieders!
Omschrijving Vergoeding
Waardering
Afstand

Elmer Dinkelaar

Liefdevolle ontspanningsmassage voor V/M

Meer informatie
Als professioneel masseur bied ik al jaren een heel bijzondere holistische massage. Dit is geen onpersoonlijke technische benadering, maar een liefde- en respectvolle aanraking vanuit een diepe innerlijke rust.

Deze 'verwenmassage' is een heerlijke combinatie van lieflijke, speelse massagetechnieken, helemaal erop gericht om je je in je totaliteit goed te laten voelen. Dus lichamelijk én geestelijk én emotioneel. Deze speciale massage laat je je héle lichaam ervaren, geeft je een weldadige rust en een emotionele warmte. Leeftijd, uiterlijk en eventuele beperkingen spelen geen rol: je bent wie je bent en zo accepteer ik je.

Mijn benadering spreekt zowel vrouwen als mannen erg aan. Je kunt hun eerlijke en ongecensureerde reacties zijn op http://www.deeptouchmassage.nl/massage-kwaliteit.html.
Een kleine greep uit die reacties:
"Het was echt geweldig! Onderweg naar huis kwam ik weer een beetje bij mijn positieven. Ik was helemaal in trance en heb echt genoten....."
"Bij jou voelde ik me heel veilig. Ik zak weg tussen hier en nu en nergens. Zalig."
"Door zijn geweldige massages zit ik een stuk beter in mijn lichaam."

Ik masseer in mijn praktijk, maar ook aan huis (voordeel: je hoeft niet meer na afloop weer in de auto te stappen én je kunt je eigen sfeer creëren; ik zorg voor tafel, handdoeken, olie etc.)

Massage is alleen op afspraak en kan zowel overdag als 's avonds plaatsvinden. De praktijk is gevestigd in Noordwest-Overijssel, maar klanten komen uit vrijwel het gehele land.

Als je het leuk zou vinden om eens zo'n bijzondere massage mee te maken of je twijfelt nog of hebt nog wat vragen: mail me op handig@deeptouchmassage.nl en ik zal je zo snel mogelijk antwoorden. Bellen kan natuurlijk ook: 06 - 12 46 93 10 (als ik aan het masseren ben, spreek gewoon even je boodschap in of sms even).

Hartelijke groet en misschien tot ziens,

Elmer
n.o.t.k.
0 recensies
40 km

Gil Langberg

Hercules Handen biedt massages in Twente

Meer informatie
Hercules Handen introductietarief:
intake en massage (60 min) naar keuze voor slechts € 30,-

Bij mij heeft u de keuze uit verschillende massages:

Ontspanningsmassage

De ontspanningsmassage, ook wel klassieke massage genoemd, is een massage waarbij ontspanning van de spieren het uitgangspunt is. De ontspanningsmassage is er op gericht om lichamelijke klachten te behandelen, zoals een stijve nek en pijnlijke schouderspieren.


Sportmassage

Bij een sportmassage ligt de nadruk op het herstel en soepel houden van de spieren na het leveren van een fysieke inspanning. Hierdoor verbetert de doorbloeding van de spieren. Sportmassage wordt vaak ook preventief ingezet zodat het lichaam na het sporten sneller hersteld.


Shiatsu Massage

Shiatsu is een oosterse vorm van massage en betekent letterlijk ´vingerdruk´. Met vingers en handen wordt op punten, vergelijkbaar met die uit de acupunctuur, druk uitgeoefend of worden de meridianen (energiebanen) gemasseerd.


Stoelmassage

Bij een stoelmassage ontvangt u zittende in een speciale stoel een shiatsu-massage. Deze massage is bij uitstek geschikt voor een korte, gerichte massage van nek, schouder en armen. Bedrijven zetten stoelmassages regelmatig in ter preventie van ziekteverzuim ten gevolge van fysieke en stressgerelateerde klachten.


Hercules Handen Massage

Hercules Handen massage is een unieke massage waarbij verschillende typen massages, zoals de ontspanningsmassage en shiatsu massage worden gecombineerd. Het is een massage op maat, aansluitend bij de wensen en behoeften van de cliënt.

Massage van 30 minuten: € 27,50
Massage van 60 minuten: € 45,-
Massage van 90 minuten: € 65,-
Massage van 120 minuten: € 85,-

Na 10 massages krijgt u de 11de massage gratis
€ 45,00 p.u.
0 recensies
48 km

Jacques

Massagepraktijk Groessen

Meer informatie
Voor een weldadige behandeling van uw lichaam bent u bij mij op het juiste adres.

Ik bied u de volgende massagevormen:
* sportmassage
* ontspanningsmassage
* hot-stone massage
* pulsing
* ayurveda massage

Voor een nadere kennismaking, zie mijn website.
€ 35,00 p.u.
0 recensies
51 km

Enjoy Ontspanningsmassage

Massage bij je thuis...

Meer informatie
Kies je voor een massage bij je thuis...

Enjoy Ontspanningsmassage werkt in de regio Den Haag, Delft, Zoetermeer en het Westland. Informatie over prijzen e.d. vind je op onze website.

Wim Overduin
Holistisch masseur
06-2546.1386
zie omschrijving
0 recensies
67 km

Kim Van den Boogert

Massage Limburg voor echte ontspanning

Meer informatie
Heb je last van spierpijnen of doet alles je zeer ? Heb je last van stress ? Zit je niet lekker in je vel ?

Dan kan ik je helpen weer in balans te komen. Door middel van mijn integrale massage technieken zul je meer ontspannen raken. Deze heerlijk aanvoelende massage helpt je diep te ontspannen. Ongemerkt raak je veel opgeslagen stress kwijt. Je Spieren maar ook je geest vaart daar wel bij.

Bel daarom voor een afspraak ? Want wat zou er gebeuren wanneer je niet belt en je door blijft lopen ? Blijft alles dan niet bij het oude of zal het nog erger worden ?

Gun jezelf wat tijd om bij te komen. Ook jij bent het toch waard om van het leven te genieten.

Bel of email me voor een afspraak! 06-42092624
€ 35,00 p.u.
0 recensies
93 km

Els Peters

Massagepraktijk ElsPetersdiv. massages

Meer informatie
Bij massagepraktijk Els Peters, kunt U terecht voor diverse massages, zoals
Sportmassage
Ontspanningsmassage,
hotstone massage,
Elastische tapen,
Nieuw : massage bij kanker

Dit alles in mijn eigen praktijk aan huis, in sfeervolle ruimte.

Ik heb diverse diploma's, zoals NGS sportmassage
Blessurepreventie Atria Eindhoven
Kinesiotaping SOW opleiding Arnhem
massage bij kanker, Helder en kadira

Voor meer informatie kunt u contact met mij opnemen. Ik vertel u dan meer over mijn mogelijkheden en prijzen. Ik zie uw reactie graag tegemoet!
Raadpleeg mijn web site!
op aanvraag
0 recensies
106 km

Jolger Klein

Klein Specialist in massage

Meer informatie
De specialist voor een massage in Leiden. Klein Specialist in massage is een initiatief van Jolger Klein. Met een passie voor het vak en ondersteuning van een erkend diploma in welness massage bent u in goede handen.
onbekend
0 recensies
108 km

Robin Van Wees

Ontspannende massage

Meer informatie
Integratieve massage is een aandachtvolle en zorgvuldige vorm van ontspanningsmassage die gegeven wordt met een holistische visie. Je bent als mens veel meer dan alleen maar een verzameling spieren, gewrichten of klachten.

Het voornaamste doel van Integratieve massage is om geestelijk en lichamelijk te ontspannen en daarmee stress te verminderen. Je lichaamsenergie gaat vrijer stromen en je gedachtestroom kan tot rust komen. Er ontstaat meer harmonie tussen lichaam en geest, wat een sterk helende werking met zich meebrengt.

Integratieve massage integreert drie verschillende massagevormen tot een vloeiend geheel:

Dynamische massage
Door je lijf te laten wiegen en schudden word je tot op een diep niveau bewogen en ontspannen. Het is een massagevorm die ook doorwerkt in dieper liggende spieren, je gewrichten en organen.

Intuïtieve massage
Hierbij word je gemasseerd met massageolie. Onder andere strijkingen, knedingen en fricties werken in op je huid en je spieren. Deze massage lijkt op o.a. Zweedse- en klassieke massage.

Polariteitsmassage
De masseur legt zijn handen op diverse plaatsen op je lichaam, waardoor je energie meer gaat stromen en weer in balans wordt gebracht.

De essentie van Integratieve massage is dat deze altijd persoonlijk is, helemaal afgestemd op jou en voor dat moment.

Bij de Integratieve massage kan in principe je hele lijf gemasseerd, waarbij er rekening gehouden wordt met jouw wensen en grenzen. Lijkt het je prettiger om alleen een gedeelte van je lichaam te laten masseren bijvoorbeeld alleen rug, schouders en nek, dan is dat ook mogelijk.

Naast de Integratieve massage kun je ook alleen de klassieke of dynamische massage ontvangen, waarbij je bij de dynamische massage je kleding eventueel aan kunt houden.
€ 37,00 p.u.
0 recensies
125 km

Gebruikers over masseur (0)

No comments yet!

Post a comment


Google
 
© Handigemensen.nl 2014 - Voorwaarden & privacybeleid